Referencer

Her kan du læse lidt feedback fra nogle af mine arrangementer. Jeg spiller til både privat og firmafester, og mest for det modne publikum hvor det rigtige mix af musik for flere generationer er i centrum.

Hvad siger kunderne?

Feedback fra kunder

Allan was a great DJ who made sure that no one stood still on the dance floor! He played all the songs we wished for and many more that matched our style. He was very reliable and easy going and we can definitely recommend him!

Lisa & Carl

Internationalt bryllup @ Marienlyst juli2022

Allan er den bedste DJ, jeg har oplevet til en privatfest. Vi hyrede ham til vores bryllup, da han havde spillet til et andet bryllup, vi deltog i for 6 år siden. Dengang gik snakken på, hvordan Allan havde forvandlet dansegulvet, så festen altid var i gang. Alligevel formåede Allan at overgøre sin præstation til vores bryllup, og der var aldrig et øjeblik, hvor dansegulvet ikke var fuldt ud i gang. Allan var kanon til at holde trit med stemningen på dansegulvet, og når gæsterne nævner vores bryllup, så nævner det først og fremmest festen. Jeg vil til enhver tid booke Allan igen, hvis jeg skal bruge DJ til en fest. Meget, meget tilfreds.

Patrick & Malene

Bryllup @ Sonnerupgaard juli 2022

“Vi var så heldige å ha DJ Allan og hans team på vårt bryllup på Kronborg Slott og Marienlyst Hotell i Helsingör sommeren 2022.

Allan og hans team bidro til å gjøre vielsen på Kronborg Slott helt magisk, med lyd og lys koordinert av Allan & Petter, og sang innslag fra Julie Lind. Julie smeltet alles hjerter med sine nydelige fremføringer av «To Make You Feel My Love» og «At last». For en stemme! På kvelden spilte Allan herlig lounge musikk ved mottakelsen og under middagen. Så smalt det etter brudevalsen. Da kom saxofonist Daniel på banen, og Allan trøkket til med heavy party beats og fett lysshow. Festen tok helt av, og for å sitere en av gjestene; «det er den villeste beste playlisten jeg har festet til». Bruden danset på bordet, slipsene hang på hodene, og dansegulvet gikk non stopp helt til lysene gikk. Fra start til slutt så gjennomførte DJ Allan og hans team oppdraget på en helt fantastisk måte. Allan er flink til å lytte til ønsker, samtidig som han kommer med kreative løsninger som gjør det ekstra. Vi kan på det sterkeste anbefale DJ Allan og hans team. Med hilsen Pia og Morten Bruhn-Nilsen

Pia og Morten

Internationalt bryllup juli 2022

Samlet opgave med sangerinde på kronborg slot under vielsen, lounge på terrrassen og stor fest bagefter med dj og saxofonist. kronborg Slot/Marienlyst juli 2022