Dj til firmafest

Lejer I en DJ til firmafesten, får I god musik og et fyldt dansegulv. Måske har I tradition for at leje en DJ til personalefesterne, eller måske har jeres medarbejdere fortjent noget ekstra, og I vil forkæle dem ved at leje musik til næste fest. Et levende dansegulv er tit det, man husker, længe efter musikken er slukket. Og når den ene dans tager den anden, forlænger I automatisk festen. Både for de danseglade og for dem, der nyder den gode stemning. Og minderne fra dansegulvet er tit med til at forbedre arbejdsmiljøet i flere måneder fremover. Særligt når tonerne også griber de mere stille medarbejdere, der normalt ikke gør så stort et væsen af sig. Det er i hvert fald, hvad mange af mine faste kunder fortæller mig. Mit navn er Allan Flyverskjul, og jeg har + 30 års erfaring som DJ. Her har jeg spillet til + 900 fester, heraf ca. 200 personalefester. På kundelisten er blandt andet Novo Nordisk, Alm. Brand, Dior, Lundbeck, Den Obelske Familiefond, YouSee og Deloitte. De mange års erfaring og et vågent øje for at iagttage deltagerne i festen gør, at jeg kan vælge den helt rigtige musik. Også selv om der måske er 50 års forskel på festdeltagerne – og de egentligt ikke har samme musiksmag. Når I lejer mig som dj, er I sikre på at flest muligt kommer på dansegulvet i løbet af aftenen, jeg spiller nemlig udelukkende hitmusik som alle kender.

Dj Allan Flyverskjul på Marienlyst