Dj til bryllup

En bryllupsfest er en af livets helt store fejringer, og alt skal helst spille på selve dagen. Hvis I vælger mig til at stå for musikken til jeres bryllupsfest, så er I sikre på at få en top professionel løsning.

Forberedelse:

Alt er planlagt inden selve dagen, og der er styr på alle detaljer og aftaler via en skriftlig kontrakt. Jeg har spillet til bryllupper i 25 år, så erfaringen er på plads til at skabe den perfekte fest. Jeg anbefaler at vi taler sammen ugen op til selve festen over telefonen eller på Teams, så der ikke er noget at være i tvivl om, når vi når frem til dagen for jeres bryllupsfest. Har I specielle musiknumre som I ønsker spillet til festen, så har jeg forberedt det inden festen starter. Det kan f.eks være et bestemt musiknummer I ønsker spillet efter brudevalsen.

Opsætning:

På selve dagen, kommer jeg i god tid til at sætte anlægget op inden gæsterne ankommer. Alt er på plads når I går til bords. Anlægget jeg benytter er kompakt og velspillende og fylder ca. 4 meter i bredden og 2 meter i dybden. Jeg medbringer lækkert lysshow der danner nogle flotte rammer for en festlig aften på dansegulvet. Alt er planlagt og koordineret så I skal ikke tænke på at aftale opsætning med stedet hvor I holder festen, det klarer jeg for jer.

Under middagen:

Har I valgt dinnermusik under middagen, så sørger jeg for at der bliver spillet lækker og behagelige musik mens I nyder maden. Jeg har et stort udvalg af lækker dinnermusik, hvilket f.eks. kan være jazz, lounge eller bossa-nova – alt sammen med den fællesnævner at man kan sidde og vippe lidt med foden til det, mens man nyder maden.

Jeg sørger for at skrue op og ned for musikken når der er indslag som taler, sange osv. Alt koordineres med toastmaster og tjenerne, I skal nyde aftenen uden at tænke på alt det.

Brudevalsen:

Jeg sørger for at have brudevalsen klar efter kaffen. Jeg har den på lager i flere versioner, og kan også afspille den i nedsat tempo, hvis I nu ikke har fået øvet den så meget op til selve festen. Jeg timer det hele med toastmaster og tjenere, så I kun skal bekymre jer om at nyde festen.

På dansegulvet:

Som dj til jeres bryllup, spiller jeg udelukkende hits når I skal på dansegulvet. Som oftest starter jeg med at ramme bredt, så alle kan være med. Alle skal have en chance for at komme på dansegulvet. Jeg holder øje med hvilket musik der får flest på dansegulvet og tilrettelægger repetoiret derefter. Efterhånden som vi kommer ud på de små timer, og senior generationen er gået hjem, kan vi godt skrue lidt op for tempoet og give den ekstra gas. Det er alt sammen noget som jeg føler mig frem til på selve aftenen – der skal være musik for alle, og dansegulvet bestemmer.

Efter festen:

Der er mulighed for at I kan få tilsendt en video fra dansegulvet, hvis I ønsker det. Her kan I gense stemningen fra selve aftenen, og dele den med jeres gæster hvis I ønsker det.

Book dj til bryllup i dag:

I kan booke mig som dj til jeres bryllup her

I kan læse mere om dj til bryllup, på min side Bryllupsdisko.dk