Flyverskjul

Allan Flyverskjul er pro deejay med erfaring fra både club og mobildiskotek igennem de sidste 25 år. Med udgangspunkt i at I skal have en fantastisk aften, vil jeg gøre mit ypperste for at det kommer til at gå i opfyldelse. Jeg spiller det musik som dine gæster gerne vil høre! Jeg er altid åben overfor ønsker fra gæsterne! Hvad enten det drejer sig om en firmafest, et bryllup, en sommerfest, en reception, en konfirmation eller en fødselsdag. Med min fornemmelse for hvad der virker på netop dit dansegulv, sørger jeg for at det rigtige festmusik bliver spillet.

Min største styrke som dj er at sammensætte musikken så den f.eks tilgodeser de mange forskellige generationer på dansegulvet. Når det gælder musik til familiefester, bliver jeg næsten altid booket til også at spille under middagen. Det er med til at skabe en god stemning fra start, og jeg kan lave underlægning til eventuelle festsange. Jeg har de 50 mest anvendte instrumentale melodier på lager. At være tilstede under middagen, gør også at gæsterne bliver mere fortrolig med een og godt tør at komme op og ønske sange efterfølgende.

Jeg tilbyder altid en komplet løsning hvor jeg medbringer mit eget udstyr. Lydudstyret er professionelt PA anlæg fra tyske HK Audio, som spiller som en drøm både under middagen og bagefter hvor der skal være knald på dansegulvet. Jeg benytter dette anlæg fordi det både er velspillende og kompakt. At det er kompakt er vigtigt fordi dj anlægget ikke skal fylde mere end højst nødvendigt til en fest. Lysanlægget er kraftigt LED lys som uden problemer oplyser dansegulvet og giver en god feststemning uden at være overdøvende på nogen måde. Hvis det skal være ekstra vildt har jeg også røgmaskine og movingheads med, men det vurderer jeg ud fra det enkelte arrangement. Jeg lægger vægt på at lysshowet passer til det arrangement der skal afholdes.

Jeg får de fleste af mine kunder fra tidligere afholdte arrangementer, hvilket også betyder at jeg altid gør mit bedste for at skabe en god oplevelse. Når man har mange tilbagevendende kunder, så kan det ikke være helt galt det som man laver – det betyder også at jeg som regel er booket godt ud i fremtiden. Du er altid velkommen til at forespørge på en dato, jeg finder næsten altid på en løsning, også selvom jeg er booket selv.

Tag et kig rundt på siderne her på min hjemmeside og lad dig inspirere. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive en mail via min kontaktformular her på siden eller ringe på 26 17 29 25.

Hvis du gerne vil have Flyverskjul til dit bryllup er du velkommen til at besøge min anden side: www.bryllupsdisko.dk