Dj til konfirmation

Dj til konfirmation ?

Fordele ved at vælge dj

Fordelen ved at vælge en dj til jeres konfirmation, er at en dj er mere alsidig en de fleste andre slags løsninger. Når I vælger dj til jeres konfirmation sørges der også for at musikken bliver tilpasset festen og gæsterne. Vi har nok allesammen været gæst til den fest, hvor musikken bestod af 2 pc højtalere og en Iphone. Det er bare ikke sjovt og det ødelægger ofte festen, da der opstår kamp omkring hvem der skal bestemme næste sang. Jukeboks løsningen er lidt i samme stil. Her tilføjes musikken til en playliste som gæsterne selv har valgt. Det langt fra en særlig fed løsning når vi taler musik til konfirmation. Derfor, vil du gerne have en fest hvor der skal danses, så har du den største sikkerhed for dette hvis du vælger en dj til jeres konfirmation.

Flere generationer

Konfirmationen er, som mange andre familiefester, jo en fest hvor der med garanti er flere generationer repræsenteret. Det stiller store krav til musikken! Her er et dj mere fleksibelt end de fleste andre løsninger. Min største styrke som dj er netop at sammensætte musikken så den f.eks tilgodeser de mange forskellige generationer på dansegulvet. Når det gælder dj til konfirmation bliver jeg næsten altid booket til også at spille under middagen. Det er med til at skabe en god stemning fra start, og jeg kan lave underlægning til eventuelle festsange. Jeg har de 50 mest anvendte instrumentale melodier på lager. At være tilstede under middagen, gør også at gæsterne bliver mere fortrolig med en og godt tør at komme op og ønske sange efterfølgende.

Jeg spiller musik som både de unge kan være med på, så det gælder alt lige fra de nyeste radiohits fra The Voice til de gode gamle klassikere. Det vigtigste for mig er at I hygger jer og at der er så mange på dansegulvet som muligt hele tiden.

Ring til mig i dag hvis I mangler dj til konfirmationen. Jeg er sikker på at vi kan finde en løsning som vil gøre jer glade. Mit tlf nummer er 26 17 29 25 som jeg tilgængelig på det meste af dagen, ellers indtaler du en besked og så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Book direkte her.

Læs mere om forberedelser til din konfirmation her.