Dj til festen

Mangler du dj til festen?

Dj til festen – Book Allan Flyverskjul hvis du står og skal bruge en voksen og erfaren dj.

Der er ikke 2 fester der er ens – når det er sagt er der selvfølgelig musik som går igen fra gang til gang. Når jeg er dj til festen så er det med udgangspunkt  i hvad der virker på netop jeres dansegulv. Den røde tråd musikmæssigt er at det skal være noget alle genkender, og det skal være godt at danse til – med den opskrift går man sjældent galt i byen. Når jeg er dj til festen, så er en stor del af musikken fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og frem til nutidens bedste hits. Jeg har ca. 10.000 numre på lager i kategorien festmusik og jeg opfylder med glæde ønsker. Man vil derfor sjældent opleve at der er et musiknummer jeg ikke kan finde frem. Er det helt umuligt har jeg også mulighed for at afspille via spotify/ Tdc Play men det er ikke min primære kilde.

Som dj til festen er min vigtigste opgave at tilgodese dansegulvet og holde kog i dette i løbet af aftenen. Jeg spiller for det brede publikum og blander musikken så alle generationer kan være med. Jeg har en god fornemmelse for hvilken musik der virker på hvilket tidspunkt, og over 20 års erfaring at trække på. Netop det med at spille for flere generationer kræver en erfaren dj, da man skal kunne tilgodese den blandede målgruppe – det er faktisk det som jeg er bedst til – at sørge for at alle får en festlig aften på dansegulvet.

Book i dag!
Booker du mig, så kan du være sikker på at jeg går den lange mil for at sikre at festen bliver et hit. Ring i dag på 26 17 29 25 og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe.

Du kan booke direkte via  kontaktformularen