Dj Allan Flyverskjul

Leder du efter en erfaren dj fra København, så læs mere her om DJ Allan Flyverskjul! Jeg startede min dj karriere i ungdomsklub dagene. Jeg har siden spillet for blandt andet Nightlife Roadshow, NSP Mobildiskotek, Bubbles i Helsinge, Nattoget Slagelse, Natcafeen Slangerup, Flintstone i Søborg, Ceros i Herlev og mange andre steder, der med tiden er lukkede i dag. Efter at have prøvet kræfter med club scenen i mange år, startede jeg op som deejay og medindehaver af Black & White mobildiskotek.

Navnet Dj Allan Flyverskjul gemmer der sig en sjov historie bag. Den er blevet til, på et af de faste steder hvor jeg spillede i de unge dage – Natcafeen i Slangerup hvor jeg var fast hus-dj igennem mange år. Hvis du ser videoen her på siden, kan du måske gætte hvordan navnet er opstået:)

I 2005 startede jeg mit eget mobildiskotek og lancerede siderne Bryllupsdisko.dk og Flyverskjul.dk. Siden da er det, ud over alverdens mobile jobs med festmusik, også blevet til TV optræden på TV3 i deres program i 2016 ” 4 bryllupper”, hvor jeg som en af de eneste musikalske deltagende fik flotte ord med på vejen af dommerne.

Jeg er kendt for at spille det rigtige udvalg af festmusik der får gæsterne på gulvet. Det gør jeg med en blanding af det bedste festmusik fra de sidste 2-3 årtier. Det blandes med tidens bedste dansemusik kendt fra radioen. Der vil udelukkende være musik som gæsterne kender når du booker mig. Jeg medbringer komplet lyd og lysanlæg som sikrer både god lyd og festligt lys på dansegulvet. Musikken som jeg spiller, er sammensat ud fra det som får flest på dansegulvet. Jeg har fingeren på pulsen med hvilke hits der virker bedst og danner mig hurtigt et indtryk af, hvad gæsterne kan lide at danse til.

Som oftest spiller jeg i sæt, dvs. at jeg spiller 3-5 sange som er i samme tempo/genre eller lignende før jeg skifter til et andet tempo/ genre – men da der ikke er to fester som er ens er det svært at spå 100% om. Gæsterne kan altid komme op og ønske numre og jeg er meget fleksibel i forhold til at skabe den bedst tænkelige aften for alle parter.

Hos Dj Allan Flyverskjul får du:

– Dj med erfaring fra mange lignende arrangementer
– Musikudvalg der kan tilgodese gæsterne
– Tryghed i form af bookingkontrakt
– Mulighed for at forlænge spilletiden

Skal du bruge en erfaren dj i København der spiller musik som alle kender? Skal du bruge musik som rammer rigtigt til enhver slags fest? Skal du bruge en dj der er professionel og seriøs og hvor du er sikker på at blive hørt som kunde? Så led ikke længere – ring til Dj Allan Flyverskjul på 26172925 jeg er klar på telefonen.

Book Allan Flyverskjul – erfaren dj København direkte her

Mobildiskotek til alle slags fester!